Film

16. september 2013

Nyt på Netflix: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Netflix-banner

Joanne Kathleen Rowlings romanserie om Harry Potter består af syv bind, men blev af Warner Brothers på magisk troldmandsvis forvandlet til otte film. Det sidste romaneventyr med Potter og venner – Harry Potter and the Deathly Hallows – blev således delt op i to film (2010/2011), der har en samlet spilletid på 276 minutter. Med tilføjelsen af Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II  er begge film nu gjort tilgængelige hos Netflix.

I Part II fortsætter David Yates ufortrødent med at fortælle om Harry Potters kamp mod Voldemort. Ligesom tingene begynder at virke håbløse, opdager Harry tre magiske genstande, der giver ham kræfter, der kan måle sig med Voldemorts formidable evner. Se eller gense dobbeltfilmen, der afrunder Rowlings fantasysaga og coming of age-serie om Potters  udvikling fra lille og ukyndig trolddomsknægt til en stor og trolddomsviril magiker.

harry_potter_7_part_2-wideOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *