TV

15. august 2013

Nyt på Netflix: Sons of Anarchy: Sæson 4

Netflix-banner

Nu er den fjerde sæson af Kurt Sutters forrygende og mesterlige tv-serie Sons of Anarchy, den sjette sæson får amerikansk tv-premiere den 10. september, blevet tilføjet Netflix’ stadigt voksende katalog af film- og serieherligheder. Bikerserien, om de hårde hunde i Sons of Anarchy, er en must see-serie, man ikke kan komme udenom, hvis man holder af kvalitetsfiktion samt forsøger, hvilket kan være nok så svært, at følge med i, hvad der produceres af grandiost tv over there.

Fox-serien kan mønstre et imponerende og velspillende cast, der tæller dygtige skuespillere som Ron Perlman, William Lucking, Charlie Hunnam, Mark Boone, Mark Coates og – naturligvis – Katey Sagal, der brillerer i rollen som Gemma Teller Morrow: en rolle, der i 2011 fortjent indbragte hende en Golden Globe i dramakategorien Best Performance by an Actress in a Television Series. Jeg nåede aldrig selv længere end til tredje sæson, så nu ved jeg, hvad aftenen byder på

Sons-of-AnarchyOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *