Film

30. september 2013

Nyt på Netflix: Trouble with the Curve (2012)

Netflix-banner

Trouble with the Curve er Clint Eastwoods første rolle i en film, han ikke selv instruerer, siden In the Line of Fire fra 1993. Eastwood havde ellers meldt ud, at hovedrollen i dramaet Gran Torino (2008) ville være hans sidste optræden som skuespiller, men folkene bag Trouble with the Curve fik alligevel Clinten til at ændre mening. Filmen er instrueret af Eastwoods “lærling” Robert Lorenz, der tidligere har været assisterende instruktør på flere af Eastwoods film.

I filmen har den aldrende talentspejder Gus Lobel (Clint Eastwood) problemer med at tilpasse sig forandringerne i baseball-branchen, og samtidig begynder synet at svigte ham. Pete (John Goodman), hans chef og ven, ønsker ikke at se talentspejderen fyret, så da Gus får en sidste chance for at bevise sit værd, beder Pete Gus’ datter (Amy Adams) ledsage sin far på hans måske sidste rekrutteringstur. Samtidig genetablerer Gus kontakt til en yngre, rivaliserende talentspejder (Justin Timberlake), der viser interesse for datteren.

Tilføjet Netflix uge 30, 2013

Trouble With the Curve - 2Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *