Nyt på Netflix: Uge 40 (2013)

http://fiktionogkultur.dk/wp-content/uploads/2013/09/Netflix-banner.jpg

Fremover vil Fiktion & Kultur ikke omtale nye Netflix-tilføjelser separat – der er for få timer i døgnet til at give ord til alle de film og serier, Netflix fodrer deres katalog med. I stedet for vil der komme ugentlige opdateringer, der i listeform remser de forskellige serier og film op, der er blevet tilføjet.

Og denne uge har godt nyt at byde på! Det lader til, at Netflix er gået på rov i Paramounts bugnende bagkatalog, og der er blevet indkøbt både kvalitet og kvantitet. Blandt de mere interessante titler skal nævnes Peter Jacksons The Lovely Bones, Francis Ford Coppolas The Godfather: Part III, Randal Kleisers Grease, Zack Snyders Watchmen samt Jim Abrams’ og Jerry Zuckers Airplane!.


Da 14-årige Susie Salmon bliver myrdet, er hun langt fra færdig med livet. Men nu må hun, fra sin plads i en smuk, men fremmed transitverden, hjælpe sin far med at fange morderen og beskytte sin familie.

I trilogiens sidste del kæmper den gråhårede Michael med at gøre familieforretningen legitim, men han involveres i endnu flere blodsudgydelser.

Efter en skudepisode, der nær havde kostet ham livet, tænker Marcus (”50 Cent”) tilbage på sit liv, fra han var et forældreløst gadebarn til sin involvering i narkohandel i håbet om at blive en rapper.

En journalist rejser til Florida, hvor et muligt justitsmord har fundet sted på dødsgangen, og hans efterforskning ripper op i bizarre hemmeligheder.

Andie Anderson har en klumme i bladet Composure Magazine, hvor hun rådgiver om stort og småt. Hun indvilliger i at skrive en artikel om, hvad der skal til for at få en mand til at forlade én … på 10 dage.

John Travolta og Olivia Newton-John har hovedrollerne i denne musicalkomedie om en kvindebedårer og den pæne pige, han falder for – til hans venners store ærgrelse.

Dette spændende drama følger en kamp om intelligens og viljestyrke mellem den berømte russiske skarpskytte Vassili Zaitsev og major König, den bedste tyske snigskytte.

Ryan Bingham lever i sandhed et højtravende liv. Han er forretningsmand, flyver jorden rundt og er altid på farten … indtil han møder medpassageren Alex og lærer, at rejsen ikke er målet i sig selv.

I denne klassiske katastrofefilmsparodi tvinges en traumatiseret tidligere kamppilot til at lande et passagerfly, da besætningen bukker under for madforgiftning.

Da Jorden er truet af en invasion fra rummet, men fem teenagere med overnaturlige kræfter træde til for at skabe det ultimativ forsvar.

Rachel og hendes søn forsøger at lægge de skrækkelige minder bag sig og flytter til en lille by I Oregon for at begynde på en frisk.

Denne film er ekstremt urovækkende, omhandlende tre begavede forældreløse børn og en forbryderisk skuespiller kaldet Grev Olaf der kun stræber efter børnenes enorme formue.

Kuppet var planlagt indtil den mindste detalje, og alt forløb perfekt. Charlie Croker gjorde sit livs kup, men han havde ikke regnet med at blive forrådt.

I en parallel verden i 1985 samles en gruppe superhelte for at forsvare sig, da en af deres egne myrdes. Zack Snyder har instrueret denne superheltefilm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.