Nyt på Netflix: Uge 44 (2013)

Netflix har, netop som weekenden er i færd med at sparke døren ind, opdateret deres katalog med en lang række titler. Der er gode sager fra Warner Brothers, Paramount og DreamWorks, og især Clint Eastwoods fantastiske Dennis Lehane-filmatisering Mystic River (2003) skal fremhæves som en must see movie. Det samme gælder Tim Burtons Batman (1989), Baz Luhrmanns Romeo + Juliet (1996) og Penny Marshalls Tom Hanks-klassiker Big (1988).

Børnene kan fornøje sig med tre kulørte DreamWorks-eventyr, Kung Fu Panda og Madagascar: Escape 2 Africa, der begge er fra 2008, samt Shrek (2001). Også Tim Burtons Corpse Bride (2005) og George “Mad Max” Millers Happy Feet (2006) er netop blevet tilføjet.

Ligeledes er det værd at smutte forbi Frank Millers og Robert Rodriquez’ Sin City (2005) og David Carsons Star Trek: Generations (1994). Ethan Hunt har også gjort sin entré hos Netflix, og  han kan opleves i det tredje Mission: Impossible-kapitel, der er instrueret af J.J. Abrams.

På tv-serie-fronten er det værd at bemærke, at anden sæson af politidramaet Blue Bloods med Tom Selleck også er blevet lagt på Netflix.

Netflix Danmark har i dag offentliggjort, at streamingtjenesten har indgået en aftale med Turner Broadcasting og Cartoon Network. Dette betyder, at mange af tv-kanalens tegnefilm nu kan ses på Netflix. Aftalen gælder for hele Norden, hvor Netflix er tilgængelig.

Fra og med i dag, kan man dermed se de populære børne-serier som Ben 10, Frygtløs den frygtsomme hund, Powerpuff Pigerne, Samurai Jack og Eventyr Tid. Du kan se de nyeste tegnefilm fra CN nedenunder.

Go’ weekend i sofaen med filmhygge, popcorn og slik!


I den vanvittige komedie Tropic Thunder begiver en gruppe skuespillere sig ind i Vietnams jungle for at optage en krigsfilm, der bliver utrolig virkelig.

I modsætning til vennerne synger den unge pingvin Mumle ikke godt nok til at tiltrække en mage, men han har et usædvanligt talent: Han er helt fantastisk til at steppe!

Da Fredsdalen kommer i fare, opdager den dovne panda Po sin skæbne som “den udvalgte” og begynder at træne til kung-fu-helt.

Marv er en hårdkogt nævekæmper, men han får sit livs chok, da han tager en gudesmuk pige med hjem en aften, og hun ligger død ved siden af ham næste morgen.

En maskeret frihedskæmper kendt som “V” gør klar til at kæmpe mod en totalitær regering og finder en usandsynlig allieret i en ung kvinde.

Netop som Victor skal giftes, trækkes han ned i underverdenen af en død brud, der vil have ham helt for sig selv i denne Tim Burton-fortælling.

Ethan lokkes tilbage til agentjobbet af sine overordnede, og nu står han over for sin mest dødbringende fjende – en sadistisk våbenhandler ved navn Owen Davian.

Den unge Finn og hans magiske hund Jake oplever de mest utrolige ting, når de rejser rundt i det mystiske land Ooo.

Stik imod alle odds sætter Carl Brashear sig for at blive den amerikanske flådes første sorte dykker i denne opløftende, sande historie.

I MADAGASCAR 2 er de sjove dyr fra New York er tilbage, stadig sammen og stadig strandede! Masser af grin i denne komedie, der tager dig med til Afrika.

Napoleon Dynamite er en anderledes helt med afrohår, kiksede moonboots og usædvanlige evner. Han tegner uhyrer, tæver sin bror Kip og undgår sin beregnende onkel Rico.

Da en fræk video med Josh i et frækt øjeblik med den labre Beth ved en fejltagelse bliver sendt til hans kæreste, har han tre dage til at nå til Texas før videoen.

Tre tidligere Stjerneflåde-officerer er ombord på det nye stjerneskib Enterprise-B. Jomfrurejsen ændres drastisk, da de ser to fartøjer fanget i et mystisk energibælte.

En tragedie genforener barndomsvennerne Sean, Dave og Jimmy, da de bringes sammen i en efterforskning af mordet på Jimmys teenagedatter.

Batman begynder at skabe sig et navn, mens den farverige Joker overtager mafiaen i instruktør Tim Burtons tilpasning af tegneserien.

Takket være en mystisk dims kaldet Omnitrix kan spilopmageren Ben Tennyson forvandle sig til forskellige rumvæsner med superkræfter.

Shrek, en menneskefjendsk trold, tager sammen med følgesvenden Æsel (der altid er god for en kvik bemærkning) ud for at redde en prinsesse fra en ildspyende drage.

Betjentene Danny og Jamie Reagan og deres søster Erin forsøger at leve op til faren Franks standard, og han er politichef i New York.

Da hans mor ikke tror på, at hans bedste ven findes, tager en lille dreng ham med til Madam Fosters hjem for fantasivenner, hvor de har en masse sjov.

De supersøde søstre Blomst, Bobbel og Bellis har helliget deres liv til at redde verden fra kriminalitet og bekæmpe onde kræfter.

En engelsk aristokrat, der er ekspert i nærkamp, befinder sig midt i et opgør med et hemmeligt samfund i dette eventyr, som er baseret på et videospil.

Frygtløs den frygtsomme hund bor på en gård i byen Intetsted, hvor han forsvarer ejerne Myrna og Egon mod monstre og andre uhyggelige væsner.

Duke-drengene er tilbage i denne komedie, som er baseret på tv-serien. Vi følger Bo og Luke, der drøner rundt i Hazzard County i deres gode gamle Dodge Charger.

Da en neurotisk svindler møder en datter, han ikke vidste, han havde, bringer han uforvarende sit ekstremt organiserede og kontrollerede liv i fare.

Denne højt stiliserede anime-serie følger unge Jack, en samurai, der vil hævne mordet på faderen begået af dæmonen Aku, selv efter han slynges ind i fremtiden.

Digterens replikker er intakte i denne moderne fortolkning af William Shakespeares tragedie om to mennesker fra fejdende familier, der tiltrækkes af hinanden.

En 12-årig dreng vil så gerne være voksen, og efter han ønsker sig det foran en spåmaskine, vågner han op næste morgen som en 30-årig mand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.