Nyt publicity still til David Gordon Greens “Halloween” (2018)

Ondskaben lurer fortsat i Haddonfield, hvor dødsfald følger løvfald. Således får det ellevte kapitel i “Halloween”-franchisen biografpremiere den 19. oktober 2018, hvor David Gordon Green igen slipper bøhmanden Michael Myers løs i den by, der har haft en høj dødelighed blandt teenagere siden 1978.

Filmen, der har John Carpenter tilknyttet som kreativ konsulent og executive producer, har været præget af tumult: instruktører er kommet og gået, rettighederne til franchisen har skiftet hænder, producenter er sprunget fra, og manuskripter er blevet skrevet og omskrevet. Men nu er der faldet ro over tingene, og det er altså David Gordon Green, der har fået muligheden for at lege med ét af horrorgenrens mest ikoniske monstre.

Der er tale om en direkte efterfølger til “Halloween II” (Rick Rosenthal, 1981), hvilket giver god mening, da “Halloween III: Season of the Witch” (Tommy Lee Wallace, 1983) er lidt af en særling i franchisen i og med, at den ikke forholder sig til de to tidligere film i serien, men fungerer som et selvstændigt kapitel uden Michael Myers.

I øvrigt bliver Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) genintroduceret, og filmen distribueres af Universal Pictures, der – pudsigt nok – sidste gang var involveret i franchisen med netop “Halloween III: Season of the Witch” fra 1983.

Og nyd lige det seneste og ganske stemningsfulde publicity still, der blev sluset ud på internettet forleden: Højpotent efterårs(u)hygge med Laurie, Michael og Jack!

ferftuj2lhubifsk0qfu