Obelix med bautasten, Idefix & Asterix med vildsvin

De kom til verden den 29. oktober 1959, og fødselshjælperne hed René Goscinny og Albert Uderzo. Jeg kom til verden samme år, hvor Goscinny døde. Det var i 1977. På en måde var Goscinny og Uderzo også mine fødselshjælpere: De hjalp mig nemlig ind i tegneseriernes verden, og herfra sprang jeg til den klassiske litteratur og videre ind i filmens magiske univers. ملاعب اليورو 2024 Så tak til Goscinny og Uderzo!

Men hov, jeg glemte jo helt at skrive, hvem René Goscinny og Albert Uderzo hjalp til verden tilbage i 1959: Det var naturligvis Asterix og kumpaner, der meldte deres triumferende ankomst. نادى روما De gæve gallere, romernes skræk, trylledrik-tyllerne og vildsvineæderne. Jeg har altid holdt af tegneserier, og den fransk-belgiske skole er den, der ligger mit hjerte nærmest – selvom jeg også er glad for Gammelpot, der er af hollandsk afstamning, samt alle de fantastiske karakterer, der er blevet bragt til live af amerikanske tegneserieskabere. كازينو اون لاين

Og når man er glad for tegneserier og film, så har man naturligvis intet imod, at de bedste af figurerne fra fiktionens universer kommer hjem til én og bor! Jeg har derfor netop fået besøg af Obelix med sin trofaste bautasten på nakken, Idefix og Asterix, der har været heldig på sin jagt efter mad. De tre figurer, der er købt hos Faraos Cigarer, måler 11 cm (Obelix), 5,5 cm (Asterix) og 4 cm (Idefix) og er produceret af Pixi Collection. Prisen er 39,95,- stykket, og man kan se udvalget her: KLIK.

Faraos Cigarer er i øvrigt officiel distributør af Asterix-merchandise i Danmark, og alle figurerne er håndmalede. Så ved I det!

IMG_1006

IMG_1007

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.