“Om atomkrigens betydning for Vilhelm Funks ungdom” af Jan Sonnergaard

Om atomkrigens betydning for Vilhelm Funks ungdomJan Sonnergaard er også aktuel med en ny roman i oktober, der bærer den interessante titel “Om atomkrigens betydning for Vilhelm Funks ungdom”. Romanen udkommer hos Gyldendal den 15. oktober. Forlaget skriver følgende om romanen:

En både morsom og skræmmende kollektivroman om en gruppe unge mennesker fra Nordsjælland, der bliver studenter i starten af firserne og bliver voksne, netop som den kolde krig er på sit allerhøjeste.

Bogen er fortalt som en nedtælling til den nukleare dommedag, og undervejs følger vi fortælleren, der bliver slået til komatøs krøbling under optøjerne i København, den lille Vilhelm, der desperat forsøger at blive optaget i alt for lukkede klubber (ligegyldigt om det er punks eller yuppier), opportunisten Axel med den dyre forældrebetalte lejlighed på Grønningen, kokainpusheren Strudesen og hans storhed og fald, den promiskuøse Vivi og hendes hadefulde forhold til mænd, cutteren Annemette, Iben og hendes problemer med fyrene og anoreksien og studierne. Tiden er først og fremmest præget af, at alle ved, at dette er ’The Final Countdown’.

En humoristisk roman om den nukleare apokalypse, planetens undergang og menneskehedens totale udslettelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.