Anders And & Co. nr. 10 – 2015

Årets tiende nummer af Anders And & Co. byder ikke blot på en fantastisk Star Wars-inspireret forside, hvor Goda dyster mod Duck Vader, nej den første historie i bladet tager skam også afsæt i en galakse langt, langt borte!

I Rip, Rap og Rup-historien Ekstra undervisning henter mester Goda igen de tre lærlinge, der skal fortsætte deres træning, så de kan blive dygtige Jojaas. Desværre nægter Anders at lade nevøerne tage af sted alene, da han – som deres onkel – skal passe på dem. Det ender naturligvis galt, da de pludselig står over for selveste Duck Vader!

I Du gådeste-historien Andejagt viser Anders sig endnu en gang fra sin klodsede side, hvilket er alt andet end smart, da han, Goda og ungerne jages på en af Imperiets Stjernekrydsere. Og nu kan en af Vaders officerer se på overvågningsskærmene, hvor de befinder sig.

Når onkel Joakim har sat sig en idé i hovedet, så får Anders ikke fred! Og i Hestevæddeløbet skal Anders påtage sig jobbet som jockey for onkel Joakim, så han kan vinde et løb, hvor Guld-Iver Flintesten også stiller op. Vanen tro spiller Flintesten ikke med fine kort, og da Højben melder sig som jockey for Flintesten lader det til, at alt er tabt … eller er det?

Fedtmule er blevet instruktør, skuespiller, fotograf og manuskriptforfatter i historien Stjernehelten. Og efter en lang dag med udmattende optagelser, skal vennerne Mickey Minnie, Nora og Klavs se det færdige resultat. Men hvor er Fedtmule blevet af?

Andersine har brug for penge, da hendes husleje er sat op og vaskemaskinen gået i stykker. Derfor forslår hendes veninde Nille, at hun uddanner sig som politibetjent. Det tror den negative og sortseende Steen ikke på, at hun kan blive, og i Stædige Steen forsøger han hele tiden at spænde ben for hende. Men Andersine er vaks, og den der ler sidst ler som bekendt bedst!

I Madam Mim-historien Salt og Peber er der en lille gnom, der tyvstjæler Mims salt … og det ligesom hun skal til at smage sin suppe til! Men hvem er den lille fyr, der stjæler Mims salt? Og hvorfor gør han det?

Onkel Joakim er i Sydamerika, hvor han leder efter en skat, som Fuppafolkets konge har gemt! Det bliver en Besværlig skattejagt, og efter mange Indiana Jones-agtige strabadser må Joakim sande, at han desværre er blevet taget ved næsen og blevet fuppet af Fuppafolkets konge … men helt forgæves har turen dog ikke været, for riganden har jo næse for gode forretninger!

Når man rækker en lillefinger, så ryger armen! Det må Anders sande, da han i gaghistorien Handymand “reparerer” Andersines strygejern – det skulle han aldrig have gjort!

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne, og man bringes fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 9 – 2015 Anders And & Co. 11 – 2015

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Ekstra undervisning (Rip, Rap & Rup)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Rodriques / Oversættelse: Maya Åstrup
2 – Andejagt (Du gådeste)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Maya Åstrup
3 – Hestevæddeløbet (Anders And)
Historie: Herman Roozen / Tegninger: Sander Gulien / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
4 – Stjernehelten (Fedtmule)
Historie: D. Le Bornes / Tegninger: Rodriques / Oversættelse: Maya Åstrup
5 – Stædige Steen (Andersine And)
Historie: Lars Jensen / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Heidi Skriver Olsen
6 – Salt og Peber (Madam Mim)
Historie: Gaute Moe / Tegninger: Bernado / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
7 – Besværlig skattejagt (Onkel Joakim)
Historie: Olaf Moriarty Solstrand / Tegninger: Ferioli / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
8 – Handymand (Anders And)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Raúl Bratesco / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen

Anders And & Co. nr. 10 - 2015 (stor)

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 67
År: 2015
Nummer: 10
Udgivelsesdato: 5. marts
Pris: 28,95,-
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Omslag: Fernando Güell
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.