Litteratur

17. september 2010

Patrick Bachmanns “Tøsekogebogen – partyedition” er udkommet fra Politikens Forlag

Ligeledes har Politikens Forlag  i dag sendt den feminine udgave af Patrick Bachmanns kogebogserie i handlen.  “Tøsekogebogen – partyedition”  er på 200 sider og har en vejledende pris af ca. 200,-

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Dette er partyudgaven af bestselleren Tøsekogebogen

Tøsekogebogen – partyedition er en guide til supernem og lækker partymad, du selv kan lave helt fra bunden. En festlig madbibel for dig, der er til nem, sund og tjekket mad.

Bogen er opfølgeren til kæmpesuccesen Tøsekogebogen: En partyudgave fyldt med mundsavlende opskrifter til alle festerne i dit liv – lige fra pigernes tv-aften over cocktailparty og pink party til nytårsfest.

Opskrifterne er lavet med inspiration fra hele verden. Du får trin for trin at vide, hvordan du laver opskrifterne. De fleste ingredienser kan købes hos selv den mindste købmand. Resten kan købes hos alle grønt-, kød,- og fiskehandlere med respekt for sig selv.

Kilde: Politikens ForlagOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *