Peter Madsens “Valhalla: Den samlede saga 1” udkommer den 10. maj.

Den 10. maj udkommer Valhalla – Den samlede saga 1, det første af i alt fem luksusbind spækket til randen med ekstramateriale.

Valhalla genfortæller myterne fra den nordiske mytologi, men tegneserien er også et eventyr i sig selv. Den samlede saga 1 indeholder de tre første Valhalla-album og fortæller bl.a. historien om, hvordan det hele begyndte.

Den 8. september 2009 var den præcise 30-årsdag for udgivelsen af første bind i Peter Madsens og Henning Kures tegneserie Valhalla. Og samtidig udgivelsesdatoen for 15. og sidste bind i serien. Nu, da sagaen er komplet og endelig kan læses i sin helhed, samles alle 15 historier i 5 luksus-samlebind, som i tilgift forsynes med et fyldigt og generøst ekstramateriale. Peter Madsen har tegnet nye flotte forsider til de fem bind, og tegneseriesiderne er smukt optrykte efter nyrestaureret, digitaliseret materiale. Derudover er der den helt store gave til læseren: Et væld af skitser, fotos og tekster fra og om tilblivelseshistorien, alternative forsider samt teksterne til de originale myter. Der er ca. 16 siders ekstramateriale til hver historie – det vil sige 48 sider i hvert samlebind!

Valhalla genfortæller myterne fra den nordiske mytologi, men tegneserien er også et eventyr i sig selv. I første bind kan man bl.a. læse historien om, hvordan det hele begyndte, hvordan guderne kom til at se ud, som de gør, og hvor Quark kommer fra. Bindet indeholder også en ny myte om Odins rejse og en bonustegneserie om sagnhelten Regnar Lodbrog. Den samlede saga 1 indeholder historierne 1: Ulven er løs, 2: Thors brudefærd og 3: Odins væddemål. Bind 2 udkommer i august 2010, bind 3 i november 2010, bind 4 i februar 2011 og bind 5 i august 2011.

 Valhallaserien har modtaget adskillige priser. Den er udkommet på 10 sprog, og bind 1 er indtil nu solgt i over 100.000 eksemplarer alene i Danmark!

Læs mere på: www.petermadsen.info/

Fakta om bogen:

  • Titel: Valhalla. Den samlede saga 1
  • Forfattere: Peter Madsen, Hans Rancke, Per Vadmand og Henning Kure
  • Illustrationer: Peter Madsen
  • ISBN: 9788711424483
  • Omfang: 220 sider, hardcover
  • Pris: 299,95

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.