Kunst

18. maj 2009

Piero di Cosimo: “Portrait of Simonetta Vespucci” (c. 1480)

  • TitelPortrait of Simonetta Vespucci (c. 1480)
  • Kunstner: Piero di Cosimo (1462-1521)
  • Størrelse: 57 x 42 cm. (olie på træ)
  • Stilart/epoke/kunstretning: Renæssancen
  • Nationalitet: Italiensk kunstner
  • Maleriets placering: Musée Condé, Chantilly i Frankrig. Château de Chantilly
  • Oversigt: Favoritkunst


Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *