Film

16. januar 2006

“Planet of the Apes” – den ultimative dvd samling

Fans af den klassiske filmserie om “Abernes planet” kan nu glæde sig. Fox Home Entertainment forbereder en 14-disc luksusudgave af “Planet of the Apes – The Ultimate DVD Collection”.

Sættet, der sælges som et abehoved, hvor filmene er i en medfølgende digi-pack, vil bestå af de fem originale film, tv-serien fra 1974, Tim Burtons genindspilning, den animerede serie fra 1975, dokumentaren “Behind the Planet of the Apes” og masser af ekstramateriale.

Sættet vil blive solgt fra 28. marts på region 2 og få en ca. pris på 1000 kr.

TvShowsOnDvd kan man se et billede af samlingen og yderligere specifikationer.

51JKHQJ0QKLOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *