Litteratur

16. september 2010

Politikens Forlag udgiver i dag “Bitz dit køkken” af Christian Bitz

Politikens Forlag har i dag udgivet kogebogen “Bitz dit køkken: 100 formidable retter, der stritter af smag og sundhed”, der er skrevet af Christian Bitz. Bogen er på 256 sider og har en cirka pris på 250,-

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Efter bestselleren Bitz din sundhed kommer nu opfølgeren med 200 formidable retter, der strutter af sundhed og smag – og selvfølgelig er helt enkle at tilberede.

Endnu en gang er missionen klar: sundhed er for alle og må aldrig blive fanatisk eller uopnåeligt.

Bitz har udviklet 5 sunde principper, som han sammen med kokken Rasmus Bredahl bruger som basis for de velsmagende retter:

 

1. Spis rigtig mad
2. Opfat kød som tilbehør
3. Hold dig fra Holland (brug sæsonens danske råvarer)
4. Brug sukker som krydderi
5. Hold det helt enkelt

Det er sundhedsrealisme til helt almindelige supertravle familier.

I Bitz dit køkken serveres velsmagende og sunde retter på dine betingelser, som er vejen til en holdbar livsstil. De er nemme at kokkerere, de er billige at købe ind, og så sætter de sundheden i højsædet. Men her er også plads til det søde og det sjove – til nydelse.

Hvad enten du vil tabe dig, være lidt sundere eller bare nyde din hverdag endnu mere, så er her kogebogen, der byder inden for i en overflod af lækre retter, lige fra morgenmad til desserter, og krydrer det hele med gode råd baseret på gennemprøvet viden.

Kilde: Politikens ForlagOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *