TV

10. september 2009

“Rawhide” på dvd

Før Clint Eastwood slog igennem som skuespiller og instruktør, medvirkede han i western-serien “Rawhide”, der blev produceret af CBS fra 1959 til 1966. Serien fik syv sæsoner, hvor Eastwood spillede cowboyen Rowdy Yates i over 200 episoder. Nu udgiver Soul Media herhjemme første sæson, der spredes ud over to boxsæt.

Første sæson Vol. 1 består af afsnit 1-11 (540 min) fordelt på 3 discs (release 22. september).

Første sæson Vol. 2 består af afsnit 12-22 (540 min) fordelt på 3 discs (release 22. september).

Begge sæt kommer til at koster 99,95,- og kan købes hos MovieZoo.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *