Film

28. september 2009

Remake af “A Nightmare on Elm Street”

nightmare_on_elm_street_movie_poster1One, two, Freddy’s coming for you. / Three, four, better lock your door. / Five, six, grab your crucifix. / Seven, eight, better stay awake. / Nine, ten, never sleep again.

Nu er tiden kommet til endnu en ommodellering af en af 80’ernes store horrorsucceser. Denne gang er det Wes Cravens “A Nightmare on Elm Street” – fra 1984 – der skal en tur igennem remake-møllen.

Filmen – der instrueres af Samuel Bayer, der primært har gjort det indenfor instruktion af musikvideoer – har Jackie Earle Haley (fra “Watchmen”) i rollen som horror-ikonet Freddy Krueger. I filmen medvirker også Katie Cassidy, Kyle Gallner og Thomas Dekker.

Filmen får dansk biografpremiere den 16. april 2010

Den dystre teaser-trailer for filmen er netop blevet frigivet og kan ses i det indsatte YouTube-klip nedenunder:Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *