Film

28. januar 2010

Roger Moore og Robert Wagner vender vrangen ud på liv og karriere

"My Word is My Bond" & "Pieces of My Heart"

Jeg elsker James Bond. Lige fra Sean Connery til Daniel Craig. Et specielt forhold har jeg dog til Roger Moores Bond-film, som var de første, jeg så som helt ung. Derfor er Moores biografi – “My Word is My Bond” – required reading. Det er Robert Wagners biografi i øvrigt også, da jeg tilhører gruppen af mennesker, som troligt sad klinet til skærmen, når Jonathan og Jennifer Hart løste mysterier i den fem sæsoner og 110 episoder lange ABC-serie “Hart to Hart“. Jeg så i øvrigt serien i synkroniseret udgave på tyske ZDF, hvor serien hed “Hart aber Hertzlich” – en super serie, der gerne snart må blive udgivet herhjemme!

Om Roger Moores “My Word is My Bond” ::

Forlag :: Collins :: Sideantal :: 336 sider :: Køb hos :: The Book Depository

Om Robert Wagners “Pieces of My Heart” ::

Forlag :: It Books:: Sideantal :: 326 sider :: Køb hos :: The Book DepositoryOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *