Roger Moore og Robert Wagner vender vrangen ud på liv og karriere

"My Word is My Bond" & "Pieces of My Heart"

Jeg elsker James Bond. Lige fra Sean Connery til Daniel Craig. Et specielt forhold har jeg dog til Roger Moores Bond-film, som var de første, jeg så som helt ung. Derfor er Moores biografi – “My Word is My Bond” – required reading. Det er Robert Wagners biografi i øvrigt også, da jeg tilhører gruppen af mennesker, som troligt sad klinet til skærmen, når Jonathan og Jennifer Hart løste mysterier i den fem sæsoner og 110 episoder lange ABC-serie “Hart to Hart“. Jeg så i øvrigt serien i synkroniseret udgave på tyske ZDF, hvor serien hed “Hart aber Hertzlich” – en super serie, der gerne snart må blive udgivet herhjemme!

Om Roger Moores “My Word is My Bond” ::

Forlag :: Collins :: Sideantal :: 336 sider :: Køb hos :: The Book Depository

Om Robert Wagners “Pieces of My Heart” ::

Forlag :: It Books:: Sideantal :: 326 sider :: Køb hos :: The Book Depository