Roland Emmerich arbejder på efterfølgere til “Independence Day” … en franchise in spe!

Tænk en gang, at det allerede er 17 år siden, at Roland Emmerich første gang smadrede Det Hvide Hus i Washington i en blændende smukt udført destruktionssekvens. Det gjorde han i den eminent orkestrerede bulder og brag-film Independence Day fra 1996, der er søbet til i herlig patriotismeglasur. Ja, nogle vil nok få halsbrand af al den kærlighed, Stars and Stripes bliver til del. Men hey, det er en helt igennem fantastisk alien-fortælling, hvor der ikke er sparet på krudtet, og man voldhygger sig groft meget i selskab med Will Smith, Jeff Goldblum, Bill Pullman og herlige Judd Hirsch.

Siden har Emmerich haft travlt med store blockbusterproduktioner, nogle ALT for store, han har leget lidt mere med patriotismen samt endnu en gang udsat den amerikanske præsidentbolig for ubehageligheder i filmen, der er blevet udstyret med den rammende titel White House Down.

Roland Emmerich
Roland Emmerich

Og nu vender han så tilbage til start! For Independece Day, der var Emmerichs første rene Hollywood-produktion, får nu – langt om længe – en efterfølger. Emmerich har meldt ud, at den nye film, der pt. rygtes at få amerikansk biografpremiere den 3. juli 2015, vil være den første i en serie. Så vi kan altså forvente meget mere alien-action, meget mere destruktion og – uden tvivl – en gigant dosis patriotisme.

Det er endnu uvist, om det bliver Emmerich selv, der kommer til at styre slagenes gang fra instruktørstolen, dog er det allerede offentliggjort, at Bill Pulman har sagt ja til at medvirke i den første film, der foregår 20 år efter alienangrebet i den første.

Én ting er dog sikker: Jeg står klar med billet, cola og popcorn, når bæsterne igen indtager biografen!

Kilde: Total Film

Independence Day

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.