Rosenkilde & Bahnhof udgiver Helen MacInnes’ “Frygtens marked”

http://fiktionogkultur.dk/wp-content/uploads/2015/01/Frygtens-marked-2.jpg

Den skotsk-amerikanske forfatter Helen MacInnes (1907-1985) skrev i perioden 1941 til 1984 22 spionromaner, der blandt andet tager afsæt i anden verdenskrig, den kolde krig og terrorisme. Hun var en ferm skildrer af personer, og hendes romaner bærer stærkt præg af hendes afstandtagen til tyranni og totalitarisme. Nu udgiver Rosendahl & Bahnhof to af forfatterens romaner: Frygtens marked og Møde i Venedig.

Om Frygtens marked skriver forlaget:

Den amerikanske efterretningsofficer Robert Renwick står bag Inter­intell, som bekæmper international terrorisme. Han har håndplukket medarbejdere, som han mener at kunne stole på.

Han bliver kontaktet af en person, som har oplysninger til ham om en terrorist, han tidligere har fået bag lås og slå, men som nu er på fri fod igen. Samtidig kan kontakten afsløre, at der findes en døds­liste med navnet Robert Renwick på. Fordi Interintell interes­serer sig lidt for meget for et firma, der er involveret i illegal våbenhandel.

Truet på sit liv går Robert Renwick ind i en hæsblæsende jagt på en farlig terrorist og de bagmænd, der spinder guld på at forsyne både venstre- og højreorienterede med dødbringende våben. Men nogen har lækket oplysninger til fjenden.

Frygtens marked udkommer den 21. januar som hæftet udgave.

Frygtens-marked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.