Rosenkilde & Bahnhof udgiver Margery Allinghams “Døden går i skjul”

Den 21. januar udgiver Rosenkilde & Bahnhof seks romaner i Margery Allinghams serie med gentlemandetektiven Albert Campion.

I Døden går i skjul (The Beckoning Lady), der første gang blev udgivet i 1955, er Albert Campion igen på morderjagt, da en række dødsfald viser sig at være alt andet end naturlige! Om romanen skriver forlaget, at:

Gamle William Faraday er død – tilsyneladende sovet stille ind. Og lægen har udstedt dødsattesten. Så langt, så godt. Men også en anden mand er død, og det er bestemt mord. Og Albert Campion har en mærkelig fornemmelse af, at der er noget galt – at der er ufint spil bag linjerne.

Campions venner Minnie og Tonker Cassands lader, som om alt er godt, mens de er i gang med festforberedelserne til deres årlige ’Grand Ball’ på Minnies gods, The Beckoning Lady. Men Minnie har alvorlige problemer med skattevæsenet – og den afdøde, myrdede mand var faktisk skatteopkræver …

Om forfatteren skriver Rosenkilde & Bahnhof:

Margery Allingham (1904-1966), engelsk kriminalforfatter og en af De Fire Store fra krimigenrens Golden Age. De Fire Store bestod af Dorothy L. Sayers, Agatha Christie, Ngaio Marsh og Margery Allingham. Sammen med bl.a. Ronald Knox og G.K. Chesterton var de medlemmer af den kendte sammenslutning af britiske krimiforfattere: The Detection Club. Allingham er mest kendt for sin serie med gentlemandetektiven Albert Campion.

Margery Allinghams Døden går i skjul - 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.