Rosenkilde & Bahnhof udgiver Margery Allinghams “En morder lukkes ind”

Den 21. januar udgiver Rosenkilde & Bahnhof seks romaner i Margery Allinghams serie med gentlemandetektiven Albert Campion.

I En morder lukkes ind (Hide My Eyes), der første gang blev udgivet i 1958, er Albert Campion på jagt efter en morder, der muligvis er blevet spottet af et ældre ægtepar! Om romanen skriver forlaget, at:

Det ældre ægtepar i bussen må have set morderen. Er det derfor, de nu er sporløst forsvundet?

En ung, selvsikker morder planlægger sine forbrydelser med køligt overblik, stor omhu og uhyggelig koldblodighed – og han sørger for, at de bliver ført ud i livet.

Morderen føler sig ganske overbevist om, at han er urørlig, lige indtil Albert Campion kommer på sporet af ham. Kan Campion binde de løse ender sammen og løse mysteriet? Vil hans snuhed og kløgt i sidste ende vinde over morderens?

Om forfatteren skriver Rosenkilde & Bahnhof:

Margery Allingham (1904-1966), engelsk kriminalforfatter og en af De Fire Store fra krimigenrens Golden Age. De Fire Store bestod af Dorothy L. Sayers, Agatha Christie, Ngaio Marsh og Margery Allingham. Sammen med bl.a. Ronald Knox og G.K. Chesterton var de medlemmer af den kendte sammenslutning af britiske krimiforfattere: The Detection Club. Allingham er mest kendt for sin serie med gentlemandetektiven Albert Campion.

Margery Allinghams En morder lukkes ind - 1

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.