Rosenkilde & Bahnhof udgiver Margery Allinghams “Jagt i blinde”

Den 21. januar udgiver Rosenkilde & Bahnhof seks romaner i Margery Allinghams serie med gentlemandetektiven Albert Campion.

I Jagt i blinde (Traitor’s Purse), der første gang blev udgivet i 1941, er Albert Campion blevet indlagt på hospitalet – og han husker intet! Om romanen skriver forlaget, at:

Albert Campion befinder sig i en seng på hospitalet. Han kan intet huske, absolut intet. Og dog er han klar over, at han må handle hurtigt, og at det er af største vigtighed, at han kommer væk.

Ved siden af sin seng kan han høre to stemmer, der mumler. Han kan skelne ordene fra den ene: ”Det var en af vore egne, må De vide. Når en mand har gjort det af med en politimand, så er han solgt!”

En frygtelig fare lurer på Campion. Har han virkelig slået politi­­manden ihjel? Han må væk hurtigst muligt!

Om forfatteren skriver Rosenkilde & Bahnhof:

Margery Allingham (1904-1966), engelsk kriminalforfatter og en af De Fire Store fra krimigenrens Golden Age. De Fire Store bestod af Dorothy L. Sayers, Agatha Christie, Ngaio Marsh og Margery Allingham. Sammen med bl.a. Ronald Knox og G.K. Chesterton var de medlemmer af den kendte sammenslutning af britiske krimiforfattere: The Detection Club. Allingham er mest kendt for sin serie med gentlemandetektiven Albert Campion.

Margery Allinghams Jagt i blinde - 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.