Litteratur

13. august 2014

Rosenkilde & Bahnhof udgiver “Monogram-mordene” – den første Hercule Poirot-roman i 39 år!

Den 9. september udkommer den første Poirot-roman i 39 år simultant verden om. Romanen – Monogram-mordene – bliver tykt på 28 forskellige sprog i 50 lande, og den er skrevet af den britiske forfatter Sophie Hannah, der tidligere har skrevet  spændingsromaner, lyrik, noveller og børnebøger. Så udgivelsesdatoen skal man notere sig, hvis man er fan af Agatha Christies overskægsudstyrede snushanebelgier.

Om romanen skriver forlaget:

Vi er i London. Året er 1929 – i starten af Poirots karriere som privatdetektiv. Under en frokost bliver Poirot forstyrret av en ung dame som fortæller, at hun vil blive myrdet. Hun er bange, men beder ham alligevel indtrængende om ikke at afsløre morderen, eftersom at hun har fortjent sin død, og drabet er retfærdigt. Den dødsensangste unge kvindes forsvinden sætter alligevel Poirot i gang med jagten på en seriemorder som efterlader en guldmanchetknap med bogstaverne PIJ i munden på sine ofre. 

Bogen, der er på 346 sider, udgives som hæftet udgave med flapper.

MonogrammordeneOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *