Rosinante udgiver Sofi Oksanens anmelderfavorit “Da duerne forsvandt”

Rosinante & Co. udgiver i dag Sofi Oksanens fjerde roman på dansk, Da duerne forsvandt. Om den anmelderroste roman skriver forlaget følgende:

Da duerne forsvandt foregår i Estland under og efter 2. Verdenskrig og er en roman om en svindleren og kamæleonen Edgar Meos, som arbejdede for intet mindre end fem forskellige efterretningstjenester, herunder nazisterne og KGB.  

Om bogen skriver forlaget følgende:

Tallinn 1941: Juudit er gift med Edgar, men ægteskabet, som er blottet for kærlighed og erotik, er en skuffelse for den længselsfulde Juudit. Hun misunder veninden Rosalies forhold til Roland, Edgars fætter, som kæmper for Estlands frihed. Da nazisterne indtager Tallinn, skilles Juudit og Edgars veje, men kun for en periode. Deres løgne og hemmeligheder – og forbindelsen til Roland – binder dem uløseligt til hinanden.

Edgar Meos er en historisk karakter, som levede i Estland under skiftende identiteter, og Sofi Oksanen har skrevet DA DUERNE FORSVANDT med afsæt i Edgar Meos’ liv. Det er blevet en åndeløst spændende roman om et smerteligt kapitel af Europas nye historie og en stor og tragisk skæbnefortælling.

Romanen, der er på 366 sider, udkommer den 25. april som e-bog og hæftet udgave!

Da duerne forsvandt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.