Star Wars

14. april 2017

Rygterne svirrer: “The Last Jedi”-traileren kommer i dag!

Rygterne svirrer, og jungletrommerne buldrer! I dag kommer den første trailer til Rian Johnsons “Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi” (2017).

Dagen må vise, om der er hold i rygterne. Mit bud vil under alle omstændigheder værre, at den kommer inden vi rammer den 17. maj. Jeg er nemlig sikker på, at Disney og Lucasfilm bruger “Star Wars Celebration”, der løber af stablen fra den 13. til den 16. maj, til at afsløre det næste flagskib i franchisen.

Et andet scenarie kan være, at man venter med at afsløre traileren til den 25. maj, der er den dato, hvor “Star Wars” tilbage i 1977 havde urpremiere. Man kan således slå trailerpremieren for “The Last Jedi” sammen med en 40-års fødselsdag … og det ville jo være en fin ting at gøre.

Men lad os bruge lejligheden til at nyde dette production still fra et manuskriptmøde mellem George Lucas, Kathleen Kennedy og J.J. Abrams, der fandt sted under produktionen af “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” (J.J. Abrams, 2015).

ZZ47437F78Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *