Film

7. november 2011

Så er der hajer i farvandet…

É

n af mine all time favoritfilm, ikke blot favorithorrorfilm, er Steven Spielbergs Jaws (1975). Det er måske den film, jeg har set fleste gange. Bruce, Brody, Quint og Hooper kan man ikke blive træt af! Det er dog år og dag siden, at jeg sidst har set de tre efterfølgere, der kom i kølvandet på Spielbergs succesfilm. Der er da også tale om en kvalitetsmæssig rutsjebanetur for franchisen, og især nummer tre i serien har fortabt sig i tågerne.

Hvorom alting er, så kommer den snart til at stå på hajmaraton, da Bilka havde Jeannots Szwarcs Jaws 2 (1978), Joe Alves’ Jaws 3 (1983) og Joseph Sargents Jaws 4: The Revenge (1987) i en boks til blot 69 kroner … og det er et tilbud, man ikke kan gå forbi!

Jaws - poster

Jaws 2 - poster

Jaws 3D - poster

Jaws 4 - posterOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *