TV

6. juni 2013

Så er det slut med pavedekadence på tv … “The Borgias” bliver ikke forlænget

Nu får den dekadente, korrumperede og magtsyge Borgia-familie ikke mere screen time hos Showtime. Det er, efter 3 gode sæsoner, slut med Neil Jordans historiske serie, der havde Jeremy Irons i hovedrollen som den skrupelløse Rodrigo Borgia, der senere bliver til den ditto skrupelløse pave Aleksander VI.

Oprindeligt var det ellers planlagt, at Showtime-serien, der har ligget lunt i anmeldersvinget siden tv-premieren i 2011, skulle have fire sæsoner, men nu mener seriens skaber, Neil Jordan, at der ikke er materiale til en fjerde, afsluttende sæson. Således besluttede Showtime i går den 5. juni, at serien ikke skulle forlænges.  Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *