Så er “Mad Men: Sæson 2” på gaden

Så er vi tilbage på de røgfyldte kontorer hos Sterling Cooper Advertising Agency. Anden sæson af denne fænomenale serie er netop sendt i handlen fra Midget Entertainment. Hvis man endnu ikke har stiftet bekendtskab med serien, så kan det kun anbefales, at man får anskaffet sig første og anden sæson.

Pressetekst:

Den Emmy-belønnede producent, der tidligere har skabt succesen “The Sopranos”, står bag “Mad Men”, som er blevet en bragende succes. Den prisbelønnede serie følger livet i firmaet Sterling Cooper Advertising Agency – et fashionabelt reklamebureau i 1960’ernes USA, hvor chefen, Don Draper, er i centrum, men hans skyggefulde fortid og hans mange affærer komplicerer såvel arbejdsliv som privatsfære.

I første sæson opstår der uenighed om en stor vælgerkampagne for en af præsident-kandidaterne, hvilket får Don til at føle sig overset, men da han får besøg fra fortiden, er opmærksomheden ikke at foretrække. En underordnet fremlægger uden Dons vidende en reklameide til en stor kunde, og det står klart, at de unge reklameansatte står i kø for at overtage chefstolen. Kontoret emmer af frustrationer, drømme om succes og ikke mindst de udenomsægteskabelige affærer, som chefer såvel som ansatte er involveret i.

Snakken går på de røgfyldte kontorer hos Sterling Cooper Advertising Agency, hvor et skænderi om en kunde efterlader kold luft mellem Don og Duck. På trods af Dons arbejde for at opretholde facaden, hænger hans ægteskab med Betty i en tynd tråd og det står klart, at de ikke kan fortsætte som hidtil.

Peggy forsøger at gøre indtryk på cheferne for at opnå forfremmelse, mens alle er imponerede af Dons nye sekretær, lige indtil hun begår en alvorlig fejl. Bert og Roger overvejer Sterling Coopers fremtid, da de præsenteres for et tilbud om fusion, og på den politiske scene er Cuba-krisen under opsejling.

NB: Det indsatte YouTube-klip indeholder spoilers:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.