Film

3. april 2012

Så skal der sænkes slagskibe

Jeg er ret spændt på Peter Bergs kommende Battleship (2012), der får dansk biografpremiere den 12. april. Ikke fordi jeg tror, at den bliver god. Tværtom lugter projektet langt væk af at være endnu et plotamputeret makværk fra Hollywood-fabrikken, hvor CGI-maskineriet har det absolutte overtag i forhold til skuespil og historie. Men det ville glæde mig, hvis jeg tog fejl. Castet fejler ikke noget, og hvis man ser bort fra en enkelt svipser (Rhianna), så er det garvede og dygtige skuespillere som Liam Neeson, Peter MacNicol og Alexander Skårsgård, der tumler rundt i filmen. Sidstnævnte, der i øvrigt er søn af Stellan Skarsgård, er for alvor ved at markere sig i Hollywood. Ikke mindst som vampyren Eric Northman (bemærk det fantastiske efternavn) i HBO’s brillante vampyrserie True Blood (2008 and counting).

Der bliver uden tvivl knald på Battleship … så bliver det  blot spændende at se, om der også er en mening med galskaben!

Trailer til BattleshipOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *