Så er det quiztid! Nye Bezzerwizzer-spil … lige til efteråret og vinteren!

Det danske pendant til det klassiske brætspil Trivial Pursuit – BEZZERWIZZER – har lanceret en række nye, underholdende quiz-spil, der nok skal evne at udfordre de små grå og teste ens paratviden! Så hvis du er klar, så lad os spille!

De nyeste skud på BEZZERWIZZERS quizstamme er 16 såkaldte Bricks, der hver helliger sig sit eget specifikke emne. Her kan man eksempelvis quizze i krimier, kunst, tv-serier, berømte romancer, filmperler og det danske sprog.

De små Bricks kan man let have med på farten, på ferien og i lommen, da de stort set intet fylder. Så op af lommen og vupti … nu skal der quizzes i en fart! Spilletiden er cirka 5 minutter, og de kan også bruges sammen med det klassiske BEZZERWIZZER, hvilket er ganske smart.

img_3199img_3197

 

 

 

img_3200

Hvis man vil have et samlet overblik over de tilgængelige Bricks, der er blevet lanceret, kan man scrolle ned på siden og klikke på billedet i nederste højre hjørne.

Og nu, hvor december står for døren, og julen snart melder sin ankomst, kunne det være en god idé at tænke i BEZZERWIZZER-baner, når årets mandelgave skal købes. De små Bricks egner sig nemlig fortrinligt som mandelgaver, og hvad kunne være hyggeligere end at tage en lille quizrunde, inden man skal danse om juletræet?

img_3191

24

 

 

 

BEZZERWIZZERS famillieudgave er et fortrinligt spil, der udfordrer og underholder igen og igen. Sammen med den nydesignede spilleplade, der er udstyret med en lang række fine billeder, får man 2.400 spørgsmål at teste sin paratviden på. Der er ydermere ledetråde til de yngste spillere, så de ikke bliver sejlet agterud af de ældre spildeltagere – det er en rigtig fin idé!

Et eksempel på et spørgsmål og en ledetråd, hentet fra spillet, kan se sådan her ud:

Spørgsmål fra kategorien film: Hvad hedder vikingedrengen, der er hovedperson i filmen “Sådan træner du din drage”?

Ledetråd: Han hedder det samme som noget, man kan få, hvis man spiser for hurtigt.

Spørgsmålene er delt ind i 16 emner, der udgøres af disse: Bøger, dyr, film, geografi, historie, hverdag, mad & drikke, musik, natur & miljø, naturvidenskab, samfund,  spil & leg, sport, sprog, tradition & tro samt tv & serier.

Familieudgaven er et fint supplement til det klassiske BEZZERWIZZER, og med disse nye spil har BEZZERWIZZER vist, at det stadig er sjovt, underholdende, lærerigt og udfordrende at sætte sig sammen om bordet og quizze.

Så sluk jeres mobiltelefoner, gem tabletten væk og rejs jer fra sofaen og fladskærmen … for nu skal der quizzes!

bezzerwizzer-bricks-fiktion-kulturbezzerwizzer-familie-unpacked-rgb