Samlergenet slår til: “Saw” på Blu-ray OG dvd … det går virkelig ikke!

Jeg har for længst anskaffet mig Saw-filmene på Blu-ray. Jeg vedkender i den henseende gerne, at det egentligt blot er den første i serien, der rykker. Rykker som horror/thriller-film. Rykker grænserne for genren. Rykker i hårrødderne. De andre har jeg primært fordi, at genrens – og subgenrens – udvikling interesserer mig rent akademisk. Altså de filmhistoriske, analytiske, teoretiske aspekter ved serien og dens eksplosive vækst. Underholdende er de dog også. Og fascinerende ulækre. Det vedstår jeg gerne.

saw-1-5-pa-blu-ray

Nå, men sagen er den, at jeg som sagt har alle de udgivne film i serien på Blu-ray, og alligevel kan jeg ikke få mig selv til at skille mig af med den lækre Collector’s Edition box, der blev udgivet af Scanbox for et par år siden. Den er i tin og indeholder Saw, Saw 2, Saw på UMD samt et filmklip fra den “originale” filmrulle til Saw 2. Det er nok samlergenet i mig, der stritter imod, så indtil videre får tin-boxen lov til at blive.

saw-tinbox-2

saw-tinbox-1