Film

17. september 2010

Sandrew Metronome har netop udgivet thrilleren “The Traveler” med Val Kilmer

Sandrew Metronome har netop udgivet Michael Oblowitzs thriller “The Traveler” fra 2010 med blandt andet  en langhåret Val Kilmer som stjernepsykopat. Filmen udgives på både Blu-ray og dvd.

Tekst fra pressemateriale:

En mørk juleaften i en lille by får den lokale politistation besøg af en mystisk mand, der kalder sig selv Mr. Nobody (Val Kilmer). Han kommer tilsyneladende for at tilstå en forbrydelse, men som natten skrider frem, må de lokale betjente sande, at den mystiske fremmede ikke er Hr. Hvem som helst, men en hævnfuld morder, hvis fortid truer med at hjemsøge dem alle…

Val Kilmer er skræmmende god i denne intense thriller, der får hårene i nakken til at rejse sig!

 .Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

  1. Jens

    Den virker spændende. Tak for info. Den skal jeg have hjem på dvd!

    Jens


  2. Ja, den virker spændende. Jeg har også selv lavet sat et kryds ved denne.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *