Film

5. oktober 2010

Scanbox har sendt en håndfuld Blu-rays i handlen

Uden at gøre reklame for filmene, har Scanbox sendt en håndfuld titler (primært action) ud på Blu-ray. De 12 film blev lanceret den 21. september, og har en vejledende pris af 79,- stykket. Især Jean-Claude Van Damme, Steven Seagal og Wesley Snipes er velrepræsenteret blandt titlerne.

Klik på filmcoveret for stor udgave:Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

 1. Kurt

  det er jo mest lb titler men til prisen kan det jo ikke andet end betale sig at købe dem på BD selvom de stadig er billigere end på dvd. ser frem til at høre noget om billedkvaliteten. det er jo ligesom den der skal afgøre om man gider give de ekstra kroner for filmene …. ik’?


 2. Mette Petersen - Odense

  Nu er jeg ikke den store actionfan, men jeg er glad for at se, at “The Gift” er blevet udgivet på Blu-ray. Det er en fanatstisk thriller.


 3. Jonas Rasmussen

  Super! Jeg havde slet ikke hørt, at disse film var blevet udgivet på Blu-ray. Der er flere i blandt – faktisk næsten alle – som jeg gerne gad have fingrene i. Ved du evt. om du kommer til at anmelde nogle af dem?

  Hilsen Jonas


 4. Hej Jonas

  Ja, det er nogle interessante actiontitler, der er blevet BD-lanceret. Især super, hvis man er van Damme eller/og Seagal-fan. Jeg ved dog ikke, om jeg kommer til at anmelde filmene. Det må tiden vise.

  De bedste hilsner
  Robert


 5. Henrik

  Jeg elskede “Open Water”, så jeg skal helt klart have “Adrift”. Er der i øvrigt nogen der har set krokodillefilmen “Black Water”?


 6. Henrik

  Ups … glemte lige at spørge, om du kender et netsted, der forhandler filmene?


 7. Ja, du kan f.eks. købe dem hos Dvdoo, MovieZoo og CDon.

  De bedste hilsner
  Robert


 8. Moviegeek

  Det skal fandme være en go’ billedkvalitet, hvis man vil gi 80 kroner stykket for disse film, som kan fås for mellem 30 og 40 kroner på dvd. Og hvad med ekstramateraiale, er der noget af det eller er BD-udgaverne lige så fattige på dette område som dvd-udgaverne? Hvis du anmelder dem, så smid gerne nogle om disse områder.


 9. Jeg har ikke selv undersøgt, hvorvidt der er ekstramateriale på BD-udgaverne eller ej.

  Du kan dog selv tjekke ved at besøge sitet BDLive, der (ganske brugervenligt) har uploadet bagside-covers til alle udgivelserne.

  Tjek her: 11 nye titler fra Scanbox

  De bedste hilsner
  RobertSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *