Sjov & Leg

5. oktober 2014

Schleichs 8 nye piratsmølfer er ret fantastiske

Selvom smølferne er fyldt flotte 56 år, de blev opfundet af den belgiske tegneserieskaber Pierre Culliford aka Peyo i 1956, så er der stadig liv i dem. Ja, for 56 år er jo ingen alder for en smølf!

Ja, der er faktisk rigtig meget liv i smølferne! Hanna-Barberas animerede tv-serie fra 80’erne med de små blå og tre æbler høje nisser distribueres af Nordisk Film, og serien kan ydermere ses på Netflix. Forlaget Cobolt er i fuld gang med at udgive både helt nye og de klassiske tegneserier med smølferne. Sony Pictures har indtil videre produceret to smølfefilm (af tvivlsom kvalitet, ahem!), og Schleich producerer stadig håndmalede kvalitetssmølfer til alle smølfeglade piger og drenge … og voksne!

Den nyeste smølfeserie består af 8 piratsmølfer, der nok skal tage sig flot ud i samlingen og indbyde til timevis af spændende leg med skattejagt og sørøverspas.

Pirat 1

SP-1

Pirat 2

SP-2

Pirat 3

SP-3

Pirat 4

SP-4

Pirat 5

SP-5

Pirat 6

SP-6

Pirat 7

SP-7

Pirat 8

SP-8

Hos Schleich kan man læse individuelle præsentationer af de otte piratsmølfer: KLIK.

PiratsmølferOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *