Film

10. september 2015

Se traileren til årets julegyser: “Krampus” er sluppet fri på nettet!

Krampus er ikke til bjældeklang og julesang. Han hader det faktisk, for han er julefanden selv – en rigtig satan, der æder børn! Flår hovedet af dem og sluger dem i én mundfuld. Sådan! Nu er traileren til Krampus – årets uomgængelige julegyser – blevet sluppet fri på nettet, og den lover gys, gru og gåsehud.

Det er Michael Dougherty, der er instruktøren bag, og han instruerede også den fine Halloween-gyser Trick ‘r Treat fra 2007. Den film har i øvrigt fået annonceret en efterfølger, hvilket jeg ikke brokker mig over. Men nyd traileren til Krampus, der emmer af den helt rigtige julestemning!

Og så kan man i øvrigt glæde sig over, at Krampus rent faktisk får dansk biografpremiere den 3. december. Lækkert!

krampusOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *