Otte “Star Wars”-bøger fra Forlaget Alvilda

Forlaget Alvilda har efterhånden udgivet en imponerende mængde Star Wars-bøger herhjemme. Bøger, der henvender sig til såvel legebarnet som til den dedikerede fan. Bøger om den originale trilogi, prequel-trilogien og Clone Wars-serien – samt et veritabelt hav af bøger, der tager afsæt i LEGOs Star Wars-univers. Der er noget for enhver smag, og hvis man er Star Wars-fan (og LEGO-fan!), så er det også bøger, man bør overveje at stifte nærmere bekendtskab med.

Næste år får J.J. Abrams’ Star Wars: Episode VII biografpremiere, og i den forbindelse vil Fiktion & Kultur løbende se nærmere på mange af de produkter, det enorme univers udgøres af: filmene, tegneserierne, bøgerne, tv-serierne, legetøjet og merchandise-produkterne. Vi lægger ud med at tage et nærmere kig på seks af de bøger, Forlaget Alvilda har udgivet, og som henvender sig til børn (og barnlige sjæle!) i aldersklassen fra 5 og opefter.

Star Wars Clone Wars: Figurleksikon

SW-bog 1Det er den animerede tv-serie Star Wars: The Clone Wars (Cartoon Network/Netflix, 2008-2014), der udgør rammerne for dette omfattende leksikon, der med fine illustrationer og beskrivelser kommer omkring en lang række af de karakterer, man kan møde i tv-serien:  jediriddere, sithfyrster, dusørjægere, klonsoldater og mange flere! Hvis man er fan af serien, så er dette et gedigent opslagsværk at have stående på hylden. Læs mere hos forlaget!

Star Wars Clone Wars: Utrolige fartøjer

SW-bog 3Hvor ovenstående leksikon giver et udførligt indblik i de mange karakterer, man kan støde på i Clone Wars-universet, så åbner denne bog op for det væld af fartøjer, selvsamme univers kan opbyde. Og det er mange, rigtig mange. Du kan se nærmere på Jabbas galej, stjerneskibe og Jedi-stjernejagere. Siderne er yderst velillustrerede, og otte af fartøjerne præsenteres med detaljerede tværsnit, der afslører nye detaljer ved fartøjet. Læs mere hos forlaget.

Star Wars: Klonernes angeb – Den ultimative illustrerede guide

SW-bog 2Denne bog tager afsæt i George Lucas’ Star Wars: Episode II – The Attack of the Clones fra 2002, og man guides rundt i galaksens væld af karakterer, våben, maskiner, fly, dragter, planeter, droider og meget mere. Hver dobbeltside, der er spækket med detaljerede og kommenterede fotografier, er helliget beskrivelsen af en bestemt ting. Bogen taler til fans, der har et udpræget nørdet forhold til Star Wars-universet. Læs mere hos forlaget.

Star Wars: Den usynlige fjende – Den ultimative illustrerede guide

SW-bog 7I 1999 kickstartede George Lucas Star Wars-franchisen med Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, og med denne guide får du et hav af baggrundsinformationer om karaktererne, dragterne, fartøjerne, de mange forskellige våben, droiderne, planeterne og meget, meget mere. Bogen er gennemillustreret med detaljerede fotografier, der giver læseren et visuelt indblik i denne første prequel-episode i Star Wars-serien. Læs mere hos forlaget.

Star Wars år for år: En visuel krønike

SW-bog 8Denne bog er for den dedikerede Star Wars-fan! Star Wars år for år: En visuel krønike er den mest omfattende bog af sin slags, der er blevet oversat til dansk – ingen anden Star Wars-udgivelse på det det danske markede kan måle sig med dette omfattende leksikon, der sprudler af viden, informationer og som er spækket til randen med lækre fotografier af det væld af Star Wars-relaterede produkter, verden har set siden premieren på den første film i 1977. Denne bog må ikke mangle i samlingen, hvis man kalder sig fan! Læs mere hos forlaget.

Den store bog om LEGO Star Wars

SW-bog 6Dette er Bibelen, man skal have stående, hvis man er inkarneret LEGO-bygger og Star Wars-fan. Bogen giver et detaljeret overblik over alle de Star Wars-sæt, LEGO fra 2001 til 2012 har sendt på markedet. Disse sæt bliver, udover at blive præsenteret på en fornem tidsoversigt først i bogen, også gennemgået systematisk med fotos, illustrationer og et hav af ledsagende informationer. Denne bog er et must – ikke mindst pga. den fine minifigur af Luke Skywalker, der følger med! Læs mere hos forlaget.

LEGO Star Wars: Jedi-mesteren Yoda

SW-bog 4I denne bog stifter vi ikke blot bekendtskab med den største Jedi af dem alle, Yoda, men også med hans allierede og hans fjender. Vi hører om Yoda oprindelse, hvor han kommer fra og hvad det kræver at blive én af hans padawans. Ja, man kan faktisk teste, om man er egnet materiale. Bogen indeholder også en minifigur, denne gang af en kommandør ved specialstyrkerne… men ville det ikke have været mere passende med en Yoda-figur? Læs mere hos forlaget.

LEGO Star Wars: Brickmaster – Kampen om de stjålne krystaller!

SW-bog 5Her ikke blot får du historien om de stjålne krystaller, du skal være med i historien! Dette er et interaktivt sæt, der udover at bestå af to minifigurer også indeholder 180 klodser til at bygge fire forskellige modeller på skift. Så hop ind i legen og følg kommandør Gree i jagten på jediriddernes lyssværd-krystaller, som er blevet stjålet af en dødsensfarlig droide.  Læs mere hos forlaget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.