TV

14. september 2010

SF-Film / Fox sender “Burn Notice: Sæson 2″ ud på dvd den 14. september herhjemme

SF-Film / Fox udgiver den 14. september “Burn Notice: Sæson 2” på dvd herhjemme. Udgivelsen indeholder sæsonens 16 episoder (ca. 677 minutter) på 4 discs. Sæson 2 udkommer ikke på Blu-ray herhjemme samtidig med dvd-udgaven, selvom en sådan er blevet udgivet i USA.

Tekst fra pressemateriale:

Den tidligere CIA-agent Michael Westen er på mystisk vis blevet blacklistet fra efterretningstjenesten. Derfor må han nu bruge sine usædvanlige – og dødbringende – færdigheder for at overleve i Miamis kriminelle gademiljø, så han kan genvinde sin stjålne identitet.

Michael får hjælp fra sin sexede ekskæreste Fiona (en tidligere IRA-kvinde, der er lige så dødbringende, som hun er lækker) og sin bedste ven Sam (en tidligere Navy SEAL, der nu foretrækker kvinder og alkohol frem for spionage), og sammen skal de opspore hans flygtige nemesis for at nå til bunds i hans sag… før det er for sent.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *