SF-Film / Fox sender “Sons of Anarchy: Sæson 2” ud på dvd den 2. november herhjemme

Jeg bemærkede i morges, at der har været en google-søgning  ang. udgivelsen af “Sons of Anarchy: Sæson 2”. Da jeg ikke tidligere har nævnt en release-dato på denne i øvrigt fantastiske serie, så lad mig gøre den pågældende læser, der har googlet efter release-info, opmærksom på, at SF-Film / Fox sender anden sæson af bikerserien ud på dvd den 2. november herhjemme. Så der er altså noget at glæde sig til.

Tekst fra pressemateriale:

Sons of Anarchy er et adrenalinfyldt drama med mørke humoristiske undertoner, der handler om en berygtet kriminel motorcykelklub, som prøver at holde deres lille afskårne by fri for narkohandlere, byplanlæggere og overivrige politifolk. Samtidigt er klubben lige så opsat på at beskytte deres egen blomstrende, skånselsløse og ulovlige våbenhandel.

Charlie Hunman spiller Jackson ‘Jax’ Teller, en mand hvis kærlighed for broderskabet bliver hårdt prøvet af hans voksende alarmering over dets lovløshed. Katey Sagal spiller Jaxs mor, som sammen med hans stedfar, der er klubbens præsident, har deres egen mørke vision for klubben.

Både første og anden sæson er i øvrigt udgivet på Blu-ray i både England og USA, men desværre ikke herhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.