Film

28. september 2010

SF-Film sender “Universal Soldier 3” ud på dvd & Blu-ray den 5. oktober

Det er godt nyt til fans af “Universal Soldier”-sagaen, der jo som bekendt blev skudt i gang med Roland Emmerichs actionbasker i 1992. Nu er Jean-Claude Van Damme og Dolph Lundgren tilbage i rollerne som Luc Deveraux og Andrew Scott i John Hyams “Universal Soldier: Regeneration” (2009), der er den trejde film i serien. SF-Film sender filmen ud på dvd og Blu-ray den 5. oktober.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

 1. Jeg er ikke fan – men det er vist kun fordi, jeg aldrig har set 1’eren eller 2’eren. Denne her ser da faktisk ret cool ud!
  Jeg var godt tilfreds med Van Damme i hans JCVD – med den i baghovedet, tror jeg hans gamle & nye actionfilm kan få helt nyt liv.


 2. Hej Jesper

  Jeg har hverken set to’eren eller denne tre’er i serien, men den første er i den grad anbefalelsesværdig, hvis man holder af start 90’er-action med et nostalgisk 80’er “feel to it” 😉

  Og ja, jeg synes også godt om “JCVD”, som viser, at Van Damme kan andet end “blot” at bruge sin krop.

  De bedste hilsner
  RobertSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *