Film

28. maj 2013

Skal John Williams komponere musikken til “Star Wars: Episode VII”?

Når Zack Snyders Superman-reboot Man of Steel får biografpremiere den 14. juni, så vil biografgængerne ikke blive mødt af det originale Superman-tema, der blev komponeret af John Williams til Richard Donners Superman (1978). John Williams er faktisk slet ikke blevet hyret til den nye film om manden af stål, der i stedet får komponeret musikken af Hans Zimmer.

John Williams - 1

Dog kan George Wales fra Total Film fortælle, at John Williams er blevet prikket på skulderen af J.J. Abrams, der måske er mere purist end Zack Snyder. For Abrams vil nemlig meget gerne have, at Williams for syvende gang skriver musikken til filmhistoriens mest berømte rumkrigs-saga. Og det lader heldigvis til, at den garvede Hollywood-komponist er villig til igen at påtage sig tjansen, hvilket vi er nogle, der sætter stor pris på.

Så når Star Wars: Episode VII rammer biograferne i 2015 vil det forhåbentligt være til tonerne af Williams’ formidable musik.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *