Skal Vin Diesel medvirke i Marvels kommende The Avengers 2?

Det muskelsvulmende actionikon Vin Diesel, der med filmserier som XxX, Riddick og Fast & Furious har skabt sig et glimrende image som bad ass with a grudge, kan muligvis snart føje en superheltefilm til sit CV. Diesel har nemlig været til møde med Marvel, hvor parterne har diskuteret Vin Diesels eventuelle involvering i et kommende Marvel-projekt. Det er endnu meget tys-tys, og hverken Marvel eller Diesel har kommenteret nærmere på, hvilken film der er tale om. Men nu har Vin Diesel på sin Facebook-side smidt følgende statusopdatering:

Marvel meeting today…
Only the people in the room can tell you what was discussed…
P.s. Thanks to Our page, for pushing to make it happen… you know I get tunnel vision with my work… and after that meeting today… wow!

Ovenstående opdatering er ledsaget af nedenstående billede, hvor Vin Diesel poserer foran coveret til et nummer af The Avengers. Der kan naturligvis være tale om en tilfældighed, men på den anden side – og nu går der Sherlock Holmes-deduktion i det hele – kan det også være, at Diesel smider et hint om, at han skal medvirke i Joss Whedons kommende The Avengers 2.

Det skal under alle omstændigheder blive spændende at se, hvad det hele ender med.

Vin Diesel og Marvel

Kilde: Vin Diesel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.