Film

22. juni 2013

Smølferne invaderer byernes by i Gosnells The Smurfs 2 … ny trailer er netop uploadet

Den er god nok, der er en efterfølger på vej. Inden længe kan man igen møde de små, blå Peyo-væsner, der som bekendt er tre æbler høje, smølfe deres vej ind i biografsalene verden om. Og det til trods for, at den første film, der blev instrueret af Raja Gosnell, bedst kan beskrives som rædderlig og helt ude af trit med såvel Peyos originale forlæg som Hanna-Barberas animationsserie fra 80’erne. Ja, den første The Smurfs var faktisk en lige så besk oplevelse som Eric Brevigs Yogi Bear, der gjorde decideret ondt at se.

Men nu er smølferne altså snart tilbage i The Smurfs 2, og endnu en gang er det Raja Gosnell, der har placeret sig bag instruktørroret … oh, ak og ve! Denne gang er handlingen forlagt til Paris, hvor kampen står mellem de dydige smølfer og nogle, der er alt andet end. Disse grå-brune smølfer er blevet tryllet frem af Gargamels sorte, sorte troldmandsgryde. Børn vil sikkert elske filmen, og alle dem med en nostalgisk åre vil ikke.

Læs anmeldelsen af Yogi Bear her: KLIK

The Smurfs 2 har premiere i danske biografer den 5. september.

The Smurfs 2 -1Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *