Elsa som POP!-figur fra Funko

I never knew winter could be so beautiful.

Det er de få, der ikke på en eller anden måde har stiftet bekendtskab med den film, som mange kritikere kalder for Disneys bedste siden renæssance-perioden i 1990’erne. Frozen var ikke kun en kritikerdarling, men også en gigantisk blockbustersucces, der på et 150 millioner stort budget formåede at indspille imponerende 1,2 milliarder … og der er tale om dollars, naturligvis!

7

Filmen, der løst bygger på H.C. Andersens eventyr Snedronningen fra 1844, blev så stor en succes, at det kom bag på Disney-koncernen selv. Ingen havde forudset den massive effekt, filmen fik på især unge piger, og selvom Frozen i sig selv indtjente et kæmpe beløb, så har Disney kunnet sætte aktiekursen i vejret alene på salget af de hundredvis af merchandiseprodukter, der fulgte i kølvandet på filmen.

Funko, der har licens til at producere figurer over Disneys bugnende katalog af fantastiske karakterer, har naturligvis også taget fat i Disney-eventyret om dronning Elsa, der må gå meget ondt igennem, før hun – takket være søsteren Anna, hjælperen Kristoffer, rensdyret Svend og snemanden Olaf – kommer hel uden på den anden side.

5

Funkos udgave af Elsa er vanen tro 10 centimeter høj med bevægeligt hoved. Hun har smidt handskerne og står med en glitrende iskrystal i den ene hånd … så man skal passe på, hvis man ikke vil ende som en kold istap! Hendes gennemsigtige turkise kappe minder i øvrigt om Bullylands figur, der er udformet på lignende måde. Der er ingen tvivl om, at Elsa – og de andre Frozen-figurer fra Funko – vil vække lykke hos alle de rigtig, rigtig mange fans, som filmen har fået.

Så imens vi venter på Frozen 2, der igen instrueres af Chris Buck og Jennifer Lee, men som endnu ikke har fåetr fastsat en premieredato, kan man gå i gang med at samle på de mange fine figurer, Funko har skabt med afsæt i det vintereventyret Frozen … og dem er der heldigvis nok af!

Funko Pop - ElsaPRODUKTINFORMATION

Navn/type: POP! Disney #82 / Elsa
Producent: Funko
Materiale: Hårdt plast
Størrelse: 10 cm høj
Alder: Anbefales af producenten fra 3 år
Link: Funko.com / Gucca.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Wendros.se

Gucca-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.