Film

18. juni 2013

Sony Pictures har afsløret deres planer for Edderkoppen: Nye film i 2014, 2016 & 2018

DC Comics og Marvel udgør et nærmest utømmeligt skatkammer af superhelte-historier, og nu har Sony Pictures – imens  Zack Snyders Man of Steel slår box office-rekorder around the world, og vi venter på, at James Mangolds The Wolverine entrer biograferne den 25. juli – afsløret deres planer for en af de største superhelte, nemlig Stan Lees Spider-Man.

Man skal smede, imens jernet er varmt. Det er en filosofi, som Hollywood for tiden praktiserer til UG i superhelte-henseende. Næste år får Marc Webbs The Amazing Spider-Man 2 biografpremiere … igen med Andrew Garfield i rollen som netsvingeren og Emma Stone som Parker/Spideys øjesten, Gwen Stacey.

Og nu har Sony Pictures afsløret, at de kommende film i serien – nummer 3 og 4 – er sat til at skulle ramme biograferne henholdsvis 10. juni 2016 og 4. maj 2018. Det bliver spændende at se, om man formår at overholde disse tidsfrister.

Men indtil videre kan man altså se frem til film nummer to, der får dansk biografpremiere den 1. maj 2014.

Kilde: Total Film

Electro

Jamie Foxx som skurken Electro i Marc Webbs kommende “The Amazing Spider-Man 2”Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *