Film

19. april 2013

Stålmanden trækker i sit nye trikot den 14. juni … her er den nye trailer

Der er under to måneder til, at Zack Snyders Superman-film – Man of Steel – lander med bulder og brag i de danske biografer. Den 14. juni er datoen, hvor manden fra Krypton igen slår sig ned på Jorden og tager det så velkendte alias, Clark Kent.

Der er ikke blevet sparet på ret meget, og med et budget på 175 millioner dollar er der også blevet råd til et imponerende cast, der, blot få at nævne de mest prominente, tæller Russell Crowe (Jor-El), Henry Cavill (Superman / Clark Kent), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Diane Lane (Martha Kent), Michael Shannon (Genreal Zod) og Laurence Fishburne (Perry White).

Filmen, der er skrevet af David S. Goyer og produceret af Christopher Nolan, har fået komponeret musikken af Hans Zimmer, og for at markere, at Man of Steel er et reboot uden tilknytning til tidligere Superman-film, har man valgt IKKE at (gen)bruge John Williams’ berømte Superman-tema, Superman March.

Man of Steel - 2

Men nyd den nye, hyperintense trailer, der jo blot skyder forventningerne i vejret til den kommende og helt sikkert (krydser fingre!) eminente film om Stålmanden fra Krypton.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *