Stålmanden trækker i sit nye trikot den 14. juni … her er den nye trailer

Der er under to måneder til, at Zack Snyders Superman-film – Man of Steel – lander med bulder og brag i de danske biografer. Den 14. juni er datoen, hvor manden fra Krypton igen slår sig ned på Jorden og tager det så velkendte alias, Clark Kent.

Der er ikke blevet sparet på ret meget, og med et budget på 175 millioner dollar er der også blevet råd til et imponerende cast, der, blot få at nævne de mest prominente, tæller Russell Crowe (Jor-El), Henry Cavill (Superman / Clark Kent), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Diane Lane (Martha Kent), Michael Shannon (Genreal Zod) og Laurence Fishburne (Perry White).

Filmen, der er skrevet af David S. Goyer og produceret af Christopher Nolan, har fået komponeret musikken af Hans Zimmer, og for at markere, at Man of Steel er et reboot uden tilknytning til tidligere Superman-film, har man valgt IKKE at (gen)bruge John Williams’ berømte Superman-tema, Superman March.

Man of Steel - 2

Men nyd den nye, hyperintense trailer, der jo blot skyder forventningerne i vejret til den kommende og helt sikkert (krydser fingre!) eminente film om Stålmanden fra Krypton.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.