J.J. Abrams’ “Star Trek” på Blu-ray

Star Trek på Blu-rayEr man trekkie – eller “blot” fan af god science fiction – så skal man glæde sig til 3. november, hvor Paramount Pictures sender det ellevte kapitel i Star Trek-sagaen i handlen på dvd og Blu-ray.

“Star Trek” er historien om et ungt, uprøvet mandskab og deres første møde med det mest avancerede rumskib, der nogensinde er bygget, U.S.S. Enterprise. En actionfyldt rejse venter de nye rekrutter, der tager kampen op mod et ondt væsen, hvis hævnplaner truer hele menneskeheden.

Galaksens skæbne ligger i hænderne på to bitre rivaler – James Kirk (Chris Pine), en småkriminel knægt fra Iowa, og Spock (Zachary Quinto), der er opvokset i et logikbaseret samfund, som afviser alle former for følelser. Temperament tørner sammen med kølig fornuft, da Kirk og Spock må arbejde sammen for at få mandskabet sikkert igennem de ubeskrivelige farer, der venter dem.

J.J. Abrams, manden bag tv-serien “Lost”, har med “Star Trek” skabt en helt ny måde at opleve det klassiske science-fiction univers på.