Sjov & Leg

27. august 2013

Star Trek: U.S.S. Enterprise NCC-1701 fra Hot Wheels

U.S.S. Enterprise NCC-1701 er flagskibet i Star Trek-franchisen, og fra og med The Original Series, der kørte over tre sæsoner fra 1966 til 1969, lød skibets mission som følger: to explore strange new worlds; to seek out new life and new civilizations; to boldly go where no man has gone before.

Og det gjorde jeg så vovehalsagtigt også, da jeg forleden tog i Bilka – that strange, strange world – hvor jeg fandt Hot Wheels-udgaven af U.S.S. Enterprise NCC-1701 i miniatureudformning. Skibet er produceret i 2013 af Mattel på bestilling fra CBS/Paramount, og det er højst sandsynligt blevet sendt i handlen som led i markedsføringskampagnen for J.J. Abrams’ Star Trek Into Darkness (2013).

Så nu er jeg en glad filmnørd, der kan prale af at have U.S.S. Enterprise stående på skrivebordet – og så kostede hun blot sølle 10 kroner!

EnterpriseOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *