STAR WARS-NYT: 3 fede “Star Wars Rebels”-figurer!

Hvis man ikke kender den animerede tv-serie “Star Wars Rebels” (2014), så skal man sætte i gang … nu! Serien, der produceres af Lucasfilm Animation, foregår 14 år efter handlingen i “Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith” (George Lucas, 2005) og 5 år før handlingen i “Star Wars: Episode IV – A New Hope” (George Lucas, 1977).

Man følger en gruppe oprører, der tager kampen op imod Det Galaktiske Imperium, der strammer grebet om galaksen. Imperietropperne jager jediridderne nådesløst, og det spirende oprør spreder sig langsomt. Tv-seriens visuelle stil er i øvrigt inspireret af concept art, der blev udviklet til den originale “Star Wars”-trilogi af Ralph McQuarrie.

I dette indlæg skal vi se nærmere på tre “Star Wars Rebels”-figurer, man kan købe hjem til samlingen, hvis man er fan af serien. De omtalte figurer i dette indlæg er alle sponseret af Toys “R” Us, der har et af de største udvalg af “Star Wars”-figurer og fartøjer herhjemme.


Stormtrooper: That thing’s not a Wookiee.
Kanan: Haven’t you ever seen a rare, hairless Wookiee before?
– “Star Wars Rebels” (S1E1: Sparks of Rebellion: Part 1)

Desværre kører “Star Wars Rebels” på sin sidste sæson, den fjerde, men hvis man er fan af serien, så bør man unde sig selv at købe nogle af hovedfigurerne hjem til samlingen. Og vi stævner ud med ham her …

Den første figur, vi kaster vores kærlighed på, er en gigantisk en af slagsen. En mastodont, ligefrem! Der er tale om én af imperiets mest nådesløse jedi-jægere, nemlig The Inquisitor! Denne gigantudgave måler imponerende 79 centimeter, og han er udstyret med sit letgenkendelige lyssværd, der er kendetegnet ved to klinger.

Som de andre figurer i serien, så er også The Inquisitor udstyret med bevægelige led – hoved, arme, hænder og ben – der muliggør, at man kan placere ham i en passende kampsituation. Og ja, så ser han jo bister ud med sine gule, stirrende høgeøjne og de markante tatoveringer.

Figuren er produceret af det amerikanske firma Jakks Pacific, og som omtalt i tidligere indlæg, så har Jakks netop specialiseret sig i kæmpefigurer, såkaldte Big Figs, der står i modsætning til eksempelvis Hasbros figurer. Hvis man vil læse mere om Jakks figurstørrelser, så kan man læse dette indlæg.

Den næste “Star Wars Rebels”-figur, vi skal se nærmere på, kommer fra Hasbro. Den indgår i deres 12 inch Hero Series, der efterhånden tæller ikke så få figurer fra a galaxy far, far away!

Ham her er endnu en bad guy, der har gjort det til sit kald i livet at jage jedier. Han går under navnet Fifth Brother, og han er – som The Inquistor – ligeledes udstyret med et dobbeltklinget lyssværd, der gør det muligt at udøve en akrobatisk lyssværds-teknik, der sætter modstanderens evner på en hård prøve.  

Fifth Brother, der ofte ses i selskab med Seventh Sister, er en tidligere jedi, der med sin grå hud og stirrende, døde øjne er et uhyggeligt væsen at møde. Han er i Hasbros udgave udstyret med bevægelige led, der muliggør at iscenesætte sine egne fantastiske dueller, hvis man eksempelvis også har Hasbros Kanan Jarrus eller Ezra Bridger … may the Force be with them, siger jeg bare!

Den sidste figur, vi skal se nærmere på i denne ombæring, er endnu en Big Fig fra Jakks Pacific. Der er tale om en 45 cm stor Tie Fighter Pilot, der er udstyret med blaster og fem bevægelige led.

Tie Fighter-piloterne sidder som bekendt i cockpittet på et af Imperiets mest markante symboler … den hurtige, manøvredygtige og strømlinede Tie Fighter, der har mange X-Wings på samvittigheden.

Piloterne er med deres armerede flyverhjelme anonyme skikkelser i krigen, ikke desto mindre er de stolte og i mange tilfælde også arrogante. De er vovehalse, der kaster sig helhjertet ind i kampen med oprørets skibe.

Denne figur er – både for legebarnet og den ivrige “Star Wars”-samler – en fin tilføjelsen til samlingen af Big Figs. Men man skal også have pladsen, for de er store … meget store!

Alle ovenstående figurer kan som nævnt købes hos Toys “R” Us, der har et fantastisk udvalg af “Star Wars”-produkter. Så besøg deres hjemmeside og se nærmere på, hvad man kan købe af fantastisk-galaktisk “Star Wars”-legetøj hos Toys “R” Us!

May the Force be with you til næste gang!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.