STAR WARS-NYT: Darth Vader LED-lampe fra LEGO!

Da der blot er en uge til premieren på Gareth Edwards “Rogue One: A Star Wars Story”, skal vi se nærmere på et produkt, der knytter sig til filmen. Og i øvrigt et rigtig fint produkt, der kan kaste lys over mørket: En LED-lampe med Darth Vader fra LEGO, der kan købes hos ToyToy, der har et fint sortiment af “Star Wars”-produkter.

Men inden vi ser nærmere på lampen, skal det kommende galaksebrag – “Rogue One” – have et par ord med på vejen.

Det er den første “Star Wars”-film i den række af galaksefilm,  der indgår i den såkaldte antologi-serie, der senere kommer til at tælle en oprindelsesfilm om Han Solo, der får premiere i 2018, og en om Boba Fett, der er sat til at få biografpremiere i 2020. Den sidste film er dog ikke blevet officielt præsenteret af Disney og Lucasfilm endnu, men jungletrommerne buldrer …

Der er tale om standalone-film, der skriver sig ind som selvstændige kapitler i “Star Wars”-sagaen, og som ikke krydser over med den originale saga, der i skrivende stund udgøres af den orignale trilogi (1977-1983), prequel-trilogien (1999-2005) og sequel-trilogien (der startede sidste år, og som er sat til blive rundet af i 2019).

img_4216

Men tilbage til produktet, som vi nu skal se nærmere på!

LEGO har nemlig produceret denne fine og cirka 23 centimeter høje LED-lampe med sithfyrsten Darth Vader, der står på en fin piedestal. Der følger en maskehjelm med, der kan tages af og på, en kappe, tre AA-batterier og et USB-kabel, der leverer strøm til lampen, når den står på skrivebordet.

Så når den frafaldne jedi, og kejser Palpatines aka Darth Siddious’ højre hånd, er blevet samlet, så kaster sværdet lys over ens skrivebord, hvilket videopræsentationen nedenfor viser. Der er to styrkeindstillinger, hvilket reguleres ved at trykke Vader på maven.

Jeg i øvrigt fortælle, at Darth Vader er så ond, gemen og skurkagtig,  at det amerikanske filminstitut har udnævnt ham som den tredjemest modbydelige skurk i filmhistorien … lige efter Hannibal Lecter og Norman Bates. Det er ret fint selskab, han er havnet i, skulle jeg mene. En kannibal og en psykopatisk morder med ødipale tics.

Den fine LED-lampe er som tidligere nævnt blevet stillet til rådighed af ToyToy, og den koster 499 kroner.

img_4218

Der kommer naturligvis flere “Star Wars”-præsentationer inden længe. Indtil da … may the force be with you!


toytoy-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.