STAR WARS-NYT: Fantastisk Boba Fett-figur fra Attakus’ Elite Collection-serie

Firmaet Wendros har et fint udvalg af de helt ekstraordinært flotte “Star Wars”-figurer, som det franske firma Attakus, der har hovedsæde i Montpellier, står bag. Firmaet har licens til at skabe figurer, der tager afsæt i film og tegneserier, og  de har blandt andet også erhvervet sig licensrettighederne til at lave figurer fra “Star Wars” … figurer, der kan få enhver “Star Wars”-elsker til at spærre øjnene op!

Hvis man ikke orker at kæmpe sig igennem indlæggets ord, så kan man scrolle ned til sidst på siden, hvor en præsentationsvideo ser nærmere på den smukke Attakus-figur!

Boba Fett fra Attakus - Wendros - Fiktion & Kultur

I dette indlæg skal vi se nærmere på dusørjægeren Boba Fett. Han er støbt i benhårdt resin, og så er han modelleret nøjagtigt efter originalfiguren. Han er flotte 20 cm høj og er produceret i blot 2000 eksemplarer.

Denne figur, der indgår i Attakus’ såkaldte Elite Collection-serie, er nummer 711 ud af de 2000 producerede, hvilket det medfølgende ægthedscertifikat slår fast. Han er en pryd i samlingen, og selvom jeg er noget så glad for Kenners og Hasbros 9,5 centimeter-figurer, så blegner de jo lidt ved sammenligning.

Jeg har, for at illustrere forskellen figurerne imellem, ladet en af Hasbros Boba Fett-figurer trone skulder ved skulder med Attakus-modellen.

Boba Fett fra Attakus - Wendros - Fiktion & Kultur - 3

Boba Fett møder vi første gang i  Irvin Kershners “Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back” fra 1980 og igen i Richard Marquands  “Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi” fra 1983. Han gjorde også ganske kort sin entré i George Lucas’ digitalt remasterede udgave af “A New Hope”, da denne havde premiere i 1997 som optakt til prequel-trilogiens første kapitel, “Star Wars: Episode I – The Phantom Menace” fra 1999.

Boba Fett er – udover at være én af galaksens mest effektive dusørjægere – også “søn” af Jango Fett. Det finder vi ud af i George Lucas’ “Star Wars: Episode II: Attack of the Clones” fra 2002, hvor det afsløres, at Jango er den skabelon, som ikke blot klonsoldaterne, men også Boba Fett er skabt efter.

Boba Fett fra Attakus - Wendros - Fiktion & Kultur - 2

I øvrigt  har jungletrommerne længe kolporteret det rygte rundt på internettet, at netop Boba Fett er blevet udset til at være én af de næste figurer, der skal have ridset sin oprindelseshistorie op i en kommende “Star Wars”-antologifilm. Om rygterne taler sandt, ja det må tiden vise. Men hvis det sker, hvilket ville være oplagt, så kan man eventuelt fejre det ved at investere i denne fine figur.

Boba Fett fra Attakus - Wendros - Fiktion & Kultur - 4

IMG_6703

Denne Boba Fett-figur, der kan erhverves direkte hos Wendros, er en perle, der tager sig smuk ud i samlingen, og jeg håber, at jeg senere vil kunne præsentere jer for flere af Attakus’ flotte figurer.

Indtil da … May the Force be with you!


LOGO-Wendros

IMG_6704

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.